Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясні ватрушки?
По - моєму, для такої страви це найбільш відповідна назва. Хоча з традиційними ватрушками з тіста вони нічого спільного не мають, крім форми. Невеликі кульки з фаршу, в яких робиться поглиблення і заповнюється начинкою - ну чим не м'ясні ватрушки? Необхідні продукти Кілограм фаршу Три - чотири цибулини Два яйця Півстакана кефіру або сметани, майонезу (можна і просто води) Спеції, чорний мелений перець, сіль - за смаком Для начинки - заливки 200 грам майонезу Три яйця 100 грам сиру Кілька цибулин Приготування У фарш додати яйця, спеції, сіль, приправи і дрібно нарізаний або пропущений через м'ясорубку цибулю. Перемішати зі сметаною (або чимось замінити) і добре вимісити фарш. Накрити кришкою і поставити в холодильник на півгодини. Для начинки цибулю дрібно нарізати. Натерти сир на тертці і змішати його з майонезом. Деко змастити маслом, з фаршу зробити кульки будь-якого розміру (але не дуже маленькі, інакше вони подсушатся в духовці) і укласти на деко. В кожній кульці зробити поглиблення, покласти нарізаний лук, можна поперчити і залити сумішшю з майонезу і сиру. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 30 - 40 хвилин. Виходять дуже ніжні м'ясні ватрушки з шапочкою смачного суфле. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |