Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясні ватрушки?
По - моєму, для такої страви це найбільш відповідна назва. Хоча з традиційними ватрушками з тіста вони нічого спільного не мають, крім форми. Невеликі кульки з фаршу, в яких робиться поглиблення і заповнюється начинкою - ну чим не м'ясні ватрушки?
Необхідні продукти
Кілограм фаршу
Три - чотири цибулини
Два яйця
Півстакана кефіру або сметани, майонезу (можна і просто води)
Спеції, чорний мелений перець, сіль - за смаком

Для начинки - заливки

200 грам майонезу
Три яйця
100 грам сиру
Кілька цибулин
Приготування

У фарш додати яйця, спеції, сіль, приправи і дрібно нарізаний або пропущений через м'ясорубку цибулю. Перемішати зі сметаною (або чимось замінити) і добре вимісити фарш. Накрити кришкою і поставити в холодильник на півгодини.

Для начинки цибулю дрібно нарізати. Натерти сир на тертці і змішати його з майонезом. Деко змастити маслом, з фаршу зробити кульки будь-якого розміру (але не дуже маленькі, інакше вони подсушатся в духовці) і укласти на деко. В кожній кульці зробити поглиблення, покласти нарізаний лук, можна поперчити і залити сумішшю з майонезу і сиру. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 30 - 40 хвилин. Виходять дуже ніжні м'ясні ватрушки з шапочкою смачного суфле.
Категория: Рецепти |
| Теги: ватрушки, м'ясні
Кокосове печиво
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Як готується салат з ківі, мандарином і куркою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: