Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти морквяний пряник?
Насправді це морквяний пиріг. Але пряникове структура, аромат і дуже цікавий смак ніколи не видадуть в ньому присутності моркви, особливо якщо ще додати сухофрукти або горіхи - тоді точно ніхто не здогадається що у складі пирога основний продукт - морквина.
Необхідні продукти
Три великих морквини (повинно вийти дві склянки дрібно натертої моркви)
Склянку цукру
Одне яйце
Дві склянки борошна
Столова ложка меду
П'ять столових ложок рослинного масла
Чайна ложка кориці
Три чайних ложки какао
Чайна ложка розпушувача
Горіхи, курага, родзинки - за бажанням
Приготування

В цукор додати какао і корицю. На дрібній тертці натерти моркву, змішати з цукром і розпушувачем. Виходить шоколадна маса, якої вже неможливо розрізнити морквину. Вбити яйце, покласти мед і рослинне масло. Добре вимішати. Тонкою цівкою всипати просіяне борошно. Основне тісто готове. Тепер у нього за бажанням можна додати родзинки, горіхи, фініки, курагу - залежить від фантазії і смаку.

Форму змастити маслом, вилити тісто. Зверху розкласти горіхи і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на сорок хвилин. Готовність перевірити дерев'яною паличкою. Якщо суха - дістати, дати пирогу охолонути у формі, потім акуратно вийняти і посипати горіхами або цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, горіхи
Кизиловий компот
Оладки з кабачків
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: