Главная » Статьи » Рецепти |
Простий рецепт лепешняку
![]() Що знадобиться для приготування Літр молока Півтори склянки манки Цукор і сіль за смаком Два яйця Пакетик ванільного цукру Рослинна олія для обсмажування Приготування Варимо густу манну кашу. Доводимо молоко до кипіння і, помішуючи додаємо тонкою цівкою манну крупу. Постійно помішуємо, щоб не утворилися грудочки. Як тільки каша почне загусати, додаємо сіль і цукор за смаком і продовжуємо варити до готовності. Каша повинна вийти дуже-дуже густий, такий щоб ложка стояла. Цукру потрібно покласти побільше, биточки повинні бути солодкими. Даємо каші охолонути, додаємо яйця, ванільний цукор і мокрими руками формуємо биточки. Як далі готувати – справа смаку. Можна зробити круглі биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях (не обов'язково) і обсмажити в олії з двох боків до рум'яного кольору. Або викласти на деко, змастити яйцем і запікати 20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати з будь-яким киселем або з варенням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |