Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати творожаники?
За складом тісто для творожаников нагадує сирники, а по консистенції воно більше схоже на тісто для сирних оладок. Але спосіб приготування іншого - вони не обсмажуються, а запікаються в духовці. Необхідні продукти Два яйця Дві столові ложки борошна (з гіркою) пів чайної ложки соди (погасити оцтом) 250 грам сиру Сметана для заливки Цукор за смаком Рослинна олія Приготування Перед тим, як починати готувати тісто, потрібно включити духовку на 220 градусів і поставити в неї порожній лист, щоб він розпалилося. Сир пропустити через м'ясорубку або розім'яти виделкою, додати яйця, гашену соду і борошно (борошна може знадобитися більше, дивлячись який сир). Добре вимішати. Тісто має вийти досить густе, щоб не розтікався. Деко дістати з духовки, налити на нього рослинного масла і знову поставити прогріватися. У розігріте масло викладати творожаники. Столовою ложкою (її змочити у воді) брати тісто і викладати його в масло. Випікати до золотистого кольору. Змішати сметану і цукор. Гарячі творожаники скласти в каструлю, кожен шар змастити сметаною. Накрити кришкою і залишити на п'ять хвилин. Подавати гарячими. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |