Главная » Статьи » Рецепти

Ірландське рагу по-селянськи
Кажуть, що в самій Ірландії рагу по-селянськи традиційно подають у великому круглому чорному хлібі, попередньо вийнявши з нього м'якуш. Виходить дуже колоритно. Крім картоплі і моркви в рагу можна покласти помідори, кабачки та навіть гарбуз.
Необхідні продукти:

півкілограма яловичини;
чотири великі картоплини;
дві великі морквини;
дві великі ріпчасті цибулини;
одна ст. ложечка вершкового масла;
лавровий листочок;
петрушка;
перець;
триста мілілітрів води або бульйону;

Моркву і цибульку миємо, чистимо й нарізаємо великими шматочками. Картоплю чистимо і ріжемо великими кубиками. М'ясо миємо і нарізаємо. На сковороді розігріваємо злив. масло й обсмажуємо м'ясо. Потім додаємо моркву, цибулю і смажимо до м'якості м'яса.

Викладаємо м'ясо, цибулю і моркву у велику форму (вогнетривкий) з кришкою.
Вливаємо в форму частину бульйону, а коли він випарується, додаємо решту бульйончик. Приправляємо наше рагу перцем, сіллю, кладемо лавровий лист і петрушку. Щільно закриваємо і ставимо в гарячу духовку (температура - 190 град.) на двадцять п'ять хвилин.

Потім додаємо картоплю, перемішуємо і тушкуємо в духовці ще півгодини. Коли овочі стануть м'якими, ірландське рагу по-селянськи готово.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: м'ясо, рагу
Як приготувати курку, запечену з гречкою?
Як готують чай масала?
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: