Главная » Статьи » Рецепти |
Ірландське рагу по-селянськи
Кажуть, що в самій Ірландії рагу по-селянськи традиційно подають у великому круглому чорному хлібі, попередньо вийнявши з нього м'якуш. Виходить дуже колоритно. Крім картоплі і моркви в рагу можна покласти помідори, кабачки та навіть гарбуз. Необхідні продукти: півкілограма яловичини; чотири великі картоплини; дві великі морквини; дві великі ріпчасті цибулини; одна ст. ложечка вершкового масла; лавровий листочок; петрушка; перець; триста мілілітрів води або бульйону; Моркву і цибульку миємо, чистимо й нарізаємо великими шматочками. Картоплю чистимо і ріжемо великими кубиками. М'ясо миємо і нарізаємо. На сковороді розігріваємо злив. масло й обсмажуємо м'ясо. Потім додаємо моркву, цибулю і смажимо до м'якості м'яса. Викладаємо м'ясо, цибулю і моркву у велику форму (вогнетривкий) з кришкою. Вливаємо в форму частину бульйону, а коли він випарується, додаємо решту бульйончик. Приправляємо наше рагу перцем, сіллю, кладемо лавровий лист і петрушку. Щільно закриваємо і ставимо в гарячу духовку (температура - 190 град.) на двадцять п'ять хвилин. Потім додаємо картоплю, перемішуємо і тушкуємо в духовці ще півгодини. Коли овочі стануть м'якими, ірландське рагу по-селянськи готово. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |