Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі котлети в картопляній скоринці?
Для приготування цієї страви нам знадобляться куряче філе, яке ми будемо загортати начинку, а паніровку зробимо з картоплі.
Необхідні продукти
Два курячих філе
Три картоплини
50 грам сиру
Одне яйце
Дві часточки часнику
Дві столові ложки крохмалю
Їдальня ложка борошна
Дві столові ложки вершкового масла
По пучку кропу і петрушки
50 мл рослинного масла
Сіль і спеції
Приготування

Відбираємо дві столові ложки вершкового масла і прибираємо його ненадовго в морозилку. Тим часом дрібно рубаємо зелень і часник тремо на тертці сир. Змішуємо, натираємо в цю суміш масло, ще раз перемішуємо і формуємо кульки. Прибираємо їх у морозилку.
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, загортаємо в поліетилен і відбиваємо. Посипаємо спеціями, сіллю, залишаємо маринуватися.
Картоплю ріжемо тонкою соломкою, обсмажуємо в маслі одну хвилину.
Збиваємо яйце, додаємо сіль, спеції, крохмаль і картоплю. Перемішуємо.
Куряче м'ясо загортаємо кулька із зелені, сиру і масла, формуємо котлетки. Обвалюємо в борошні, потім в яєчної суміші, викладаємо на сковорідку і відправляємо в гарячу духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів близько півгодини.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, куряче
Як готуються млинці з сиром?
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Як готується лимонний напій?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: