Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі котлети в картопляній скоринці?
Для приготування цієї страви нам знадобляться куряче філе, яке ми будемо загортати начинку, а паніровку зробимо з картоплі. Необхідні продукти Два курячих філе Три картоплини 50 грам сиру Одне яйце Дві часточки часнику Дві столові ложки крохмалю Їдальня ложка борошна Дві столові ложки вершкового масла По пучку кропу і петрушки 50 мл рослинного масла Сіль і спеції Приготування Відбираємо дві столові ложки вершкового масла і прибираємо його ненадовго в морозилку. Тим часом дрібно рубаємо зелень і часник тремо на тертці сир. Змішуємо, натираємо в цю суміш масло, ще раз перемішуємо і формуємо кульки. Прибираємо їх у морозилку. Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, загортаємо в поліетилен і відбиваємо. Посипаємо спеціями, сіллю, залишаємо маринуватися. Картоплю ріжемо тонкою соломкою, обсмажуємо в маслі одну хвилину. Збиваємо яйце, додаємо сіль, спеції, крохмаль і картоплю. Перемішуємо. Куряче м'ясо загортаємо кулька із зелені, сиру і масла, формуємо котлетки. Обвалюємо в борошні, потім в яєчної суміші, викладаємо на сковорідку і відправляємо в гарячу духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів близько півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |