Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з макаронів, брокколі і шинки?
Для приготування смачної і корисної запіканки з макаронів, брокколі і шинки нам буде потрібно: чотириста грамів макаронів (спіральки); півкілограма брокколі; сто грамів вареної шинки; сто п'ятдесят мілілітрів молока; п'ятдесят грамів сметани; двісті п'ятдесят мілілітрів вершків; чотири яйця; чорний перець (мелений); слив. масло для змащування порційних форм; сто грамів гауді або будь-якого іншого твердого сиру; Нагріваємо духовку до двохсот градусів. Чотири порційні форми для запікання змащуємо тонким шаром вершкового масла. Брокколі миємо, обсушуємо на рушник з паперу і розбираємо на суцвіття. Товсті частини теж можна пустити в справу, порізавши їх кружечками. Бланшируем брокколі в окропі, відкидаємо на друшляк і обдаємо холодною водою. Брокколі повинні повністю стекти. Шинку ріжемо дуже дрібними кубиками. Змішуємо шинку, вершки, тертий сир, сметану та молоко. Трохи збиваємо суміш, солимо її і перчимо. Заливка готова. У мисці змішуємо макарони і брокколі, викладаємо їх у формочки і зверху виливаємо заливку. Запікаємо півгодини. Можливо, доведеться прикрити форми фольгою для того, щоб страва не підгоріло чи не стало занадто сухим. На стіл подаємо прямо у формах. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |