Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з макаронів, брокколі і шинки?
Для приготування смачної і корисної запіканки з макаронів, брокколі і шинки нам буде потрібно:
чотириста грамів макаронів (спіральки);
півкілограма брокколі;
сто грамів вареної шинки;
сто п'ятдесят мілілітрів молока;
п'ятдесят грамів сметани;
двісті п'ятдесят мілілітрів вершків;
чотири яйця;
чорний перець (мелений);
слив. масло для змащування порційних форм;
сто грамів гауді або будь-якого іншого твердого сиру;

Нагріваємо духовку до двохсот градусів. Чотири порційні форми для запікання змащуємо тонким шаром вершкового масла. Брокколі миємо, обсушуємо на рушник з паперу і розбираємо на суцвіття. Товсті частини теж можна пустити в справу, порізавши їх кружечками.
Бланшируем брокколі в окропі, відкидаємо на друшляк і обдаємо холодною водою. Брокколі повинні повністю стекти.
Шинку ріжемо дуже дрібними кубиками. Змішуємо шинку, вершки, тертий сир, сметану та молоко. Трохи збиваємо суміш, солимо її і перчимо. Заливка готова.
У мисці змішуємо макарони і брокколі, викладаємо їх у формочки і зверху виливаємо заливку.
Запікаємо півгодини. Можливо, доведеться прикрити форми фольгою для того, щоб страва не підгоріло чи не стало занадто сухим.
На стіл подаємо прямо у формах.
Категория: Рецепти |
| Теги: шинки, брокколі
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Як приготувати салат з апельсинами і сиром фета?
Рибний жюльєн
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: