Главная » Статьи » Рецепти |
Бананові млинці - як смачно приготувати?
Інгредієнти:- борошно пшеничне просеянная - один стакан (200 грам), - сирі яйця курячі - дві штуки, - молоко будь-якої жирності - половинка склянки, тобто 100 грам, - цукровий пісок, краще всього коричневий цукор. Через брак можна і звичайний білий використовувати - півтора склянки, тобто 350 грам, - стиглі свіжі великі банани - шість штук, - пекарський порошок, через брак можна і просто харчової соди - одна повна чайна ложка, - поварена солі - щіпка, не більше, - масло рослинне - одна повна столова ложка, - при бажанні можна додати цукор за смаком. Спосіб приготування. Очищені банани потовкти або розімніть до кашоподібного стану. Просіяне борошно з пекарським порошком помістити в ємність і зробити посередині воронку. Туди влити 50 грам молока і вимісіть тісто до однорідної маси. Потім додати решту порцію молока і все ретельно перемішати. Додати банани. Розпечену сковорідку змастити маслом і випікайте як звичайні млинці з двох сторін. На стіл можна подавати з повидлом, згущеним молоком та іншими солодощами. Приємного апетиту. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |