Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ягняти в соусі карі?
Для приготування ягнятини(її можна замінити молодою бараниною) нам знадобиться:кілограм ягнятини; пара ст. ложок вершкового масла; 250 грамів помідорів ( видалити насіння і порізати) чайна ложка насіння коріандру; чайна ложка кардамон; чайна ложка куміна; чайна ложка горошку запашного перцю; чайна ложка бутончиків гвоздики; листя каррі (важко купити, можна і не класти); шість зубчиків часничку; шматочок імбиру (2 див.); півчайної ложечки куркуми; півчайної ложечки кайенского перцю; сіль і пара ложок рослинного масла; На сухій сковорідці обсмажуємо гвоздику, запашний перець, коріандр, кумін, кардамон. Обсмажуємо приблизно 8 хвилин. Якщо є листочки каррі, додаємо їх за 1 хв. до готовності. Викладаємо спеції у ступку, туди ж кладемо імбир, куркуму, три дрібно нарізаних зубчика часнику і ретельно розтираємо. На сковорідці розтоплюємо злив. масло, знімаємо пінку, засипаємо спеції, томати рубані і кайенский перец.Когда закипить, знімаємо з вогню. Прикриваємо кришкою. Нарізане шматочками м'ясо обсмажуємо 3 хвилини, помішуючи, на ростить. олії разом з рештою трьома зубчиками часнику (ці зубчики не чистимо). В іншу сковороду наливаємо 150 мл гарячої води, виливаємо соус з пряностей і даємо закипіти. Додаємо м'ясо і тушкуємо до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |