Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ягняти в соусі карі?
Для приготування ягнятини(її можна замінити молодою бараниною) нам знадобиться:кілограм ягнятини;
пара ст. ложок вершкового масла;
250 грамів помідорів ( видалити насіння і порізати)
чайна ложка насіння коріандру;
чайна ложка кардамон;
чайна ложка куміна;
чайна ложка горошку запашного перцю;
чайна ложка бутончиків гвоздики;
листя каррі (важко купити, можна і не класти);
шість зубчиків часничку;
шматочок імбиру (2 див.);
півчайної ложечки куркуми;
півчайної ложечки кайенского перцю;
сіль і пара ложок рослинного масла;

На сухій сковорідці обсмажуємо гвоздику, запашний перець, коріандр, кумін, кардамон. Обсмажуємо приблизно 8 хвилин. Якщо є листочки каррі, додаємо їх за 1 хв. до готовності.

Викладаємо спеції у ступку, туди ж кладемо імбир, куркуму, три дрібно нарізаних зубчика часнику і ретельно розтираємо.

На сковорідці розтоплюємо злив. масло, знімаємо пінку, засипаємо спеції, томати рубані і кайенский перец.Когда закипить, знімаємо з вогню. Прикриваємо кришкою.

Нарізане шматочками м'ясо обсмажуємо 3 хвилини, помішуючи, на ростить. олії разом з рештою трьома зубчиками часнику (ці зубчики не чистимо).

В іншу сковороду наливаємо 150 мл гарячої води, виливаємо соус з пряностей і даємо закипіти. Додаємо м'ясо і тушкуємо до готовності.
Категория: Рецепти |
| Теги: Чайна, обсмажуємо
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Як готується салат Уолдорф?
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: