Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 2451-2460
Сторінки: « 1 2 ... 244 245 246 247 248 ... 361 362 »

Такі ошатні, дуже гарні і просто дивно апетитні рулетики з салямі можуть стати чудовою прикрасою будь-якого святкового столу, ну а крім цього вони являють собою ще й прямо-таки смачну закуску і обов'язково припадуть до смаку вашим гостям, так і домочадцям і будуть сприйняті на ура!
Щоб приготувати таку чудову...

Смачне печиво готується швидко, і цілком підійде для святкового столу. Навіть якщо печиво злегка розпливеться при випіканні, це легко виправити. Візьміть форму або склянку і підрівняйте краю.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
Третину склянки замороженої вишні
50 грам темного шоколаду
200 грам нежирного сиру
2/3 склянки цукру
Півтори...

Спанакопитта є одним з традиційних грецьких страв, яке вважається одним з найулюбленіших і часто готується в цій середземноморській країні, спанакопитта представляє з себе чудово смачний пиріг з начинкою, основу якої складають такі продукти, як шпинат і сир фета і за рахунок такого поєднання страва виходить дуже красивим з вигляду,...

Скільки варити кукурудзу і як залежить від двох основних параметрів: сорт кукурудзи та її віку. Також залежить від способу приготування.
Розглянемо різні варіанти:

1. Кукурудза харчова (сорт кукурудзи харчової, цукрова кукурудза)
Таку кукурудзи продають у магазинах
Харчову кукурудзу в залежності від ступеня стиглості, варити можна від 10...

Момошки - це дуже ніжні і смачні пельмені. Момо відомі як тибетські пельмені, непальські пельмені, китайські бауцзы, бурятські буузы. І скрізь їх дуже люблять, раджу приготувати.
Тісто для момо
Тут ми наводимо пропорції, необхідні для приготування страви, цілком достатньо, щоб нагодувати чотирьох осіб, або для восьми як закуска.
2...

Якщо існує єдине блюдо, яким можна представити тибетську кухню, - це момо. Ці приготовані на пару пельмені – всіма улюблена страва, що подається як у будні дні, так і майже на кожній вечірці. уществует лише одне виключення - момо ніколи не їдять в перший день нового року, тому що...

Маслини, як не дивно, це ті ж оливки, тільки іншого кольору. Це плоди одного й того ж дерева - оливкового. Варто зауважити, що маслини у всьому світі називають чорними оливками. А в Росії маслинами називають, бо як перекладі з грецької оливки - це масло. Звідси і маслини. Але відмінності...

Корисний, смачний, поживний домашній йогурт можна приготувати вдома. Для цього знадобиться молоко, суха закваска і 5 - 6 годин часу.
Отже, купуємо на ринку у бабусі домашнє коров'яче молоко, доводимо до кипіння його і охолодити до теплого стану. З магазинного молочка теж можна приготувати йогурт, але натуральне коров'яче...

Бланшування, це коли овочі або фрукти обшпарюють окропом або кип'ятять кілька хвилин у воді або в соляному розчині з додаванням лимонної кислоти. До речі, бланшувати походить від французького слова бланшир, що означає білити, відбілювати. Деякі овочі треба бланшувати до повної готовності (буряк, морква), тобто просто варити. В залежності від...

Якщо потрібно приготувати ситний і корисний сніданок, скористайтеся цим рецептом. У нього можна прилаштувати залишки вареної курки або підсмажити куряче філе. Овочі підбирайте за смаком або зробіть так, як пропонується в рецепті.
Що знадобиться для приготування
Одне куряче філе
Невеликий кабачок
Один стебло селери
Два помідора
Часточка часнику
Чотири...

1-10 11-20 ... 2431-2440 2441-2450 2451-2460 2461-2470 2471-2480 ... 3601-3610 3611-3620