Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирне печиво з вишнею?
Смачне печиво готується швидко, і цілком підійде для святкового столу. Навіть якщо печиво злегка розпливеться при випіканні, це легко виправити. Візьміть форму або склянку і підрівняйте краю.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
Третину склянки замороженої вишні
50 грам темного шоколаду
200 грам нежирного сиру
2/3 склянки цукру
Півтори чайних ложки розпушувача
Один жовток
Щіпка солі

Приготування

Вишню дістаньте з морозилки, розморозьте. Виділився сік злийте, вишню обсушити паперовою серветкою. Поріжте дрібними шматочками шоколад.

М'яке масло і цукор розітріть, додайте жовток і сіль. Сир розімніть вилкою, змішайте з яєчно-масляною сумішшю. Додайте половину просіяного борошна, розпушувач і сіль. поступово підсипати решту борошна і подрібнений шоколад. Вийде тісто середньої густоти. Вмішайте в нього вишню, тісто трохи розм'якшиться, залишиться густим, але стане липким. Покладіть його на харчову плівку, зробіть ковбаску. Загорніть в поліетилен і приберіть на 40 хвилин у холодильник.

Застеліть деко папером для випічки. Дістаньте тісто з холодильника, наріжте кружечками завтовшки близько 1 див Покладіть на деко, випікайте в розігрітій до 180 градусів близько 25 хвилин. Готове печиво охолодіть і посипте цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Смажений сир з вишневим соусом
Як приготувати капучіно з пінкою?
Як готуються бісквітні тістечка?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: