Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирне печиво з вишнею?
Смачне печиво готується швидко, і цілком підійде для святкового столу. Навіть якщо печиво злегка розпливеться при випіканні, це легко виправити. Візьміть форму або склянку і підрівняйте краю. Що знадобиться для приготування Склянку борошна Третину склянки замороженої вишні 50 грам темного шоколаду 200 грам нежирного сиру 2/3 склянки цукру Півтори чайних ложки розпушувача Один жовток Щіпка солі Приготування Вишню дістаньте з морозилки, розморозьте. Виділився сік злийте, вишню обсушити паперовою серветкою. Поріжте дрібними шматочками шоколад. М'яке масло і цукор розітріть, додайте жовток і сіль. Сир розімніть вилкою, змішайте з яєчно-масляною сумішшю. Додайте половину просіяного борошна, розпушувач і сіль. поступово підсипати решту борошна і подрібнений шоколад. Вийде тісто середньої густоти. Вмішайте в нього вишню, тісто трохи розм'якшиться, залишиться густим, але стане липким. Покладіть його на харчову плівку, зробіть ковбаску. Загорніть в поліетилен і приберіть на 40 хвилин у холодильник. Застеліть деко папером для випічки. Дістаньте тісто з холодильника, наріжте кружечками завтовшки близько 1 див Покладіть на деко, випікайте в розігрітій до 180 градусів близько 25 хвилин. Готове печиво охолодіть і посипте цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |