Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати апетитну овочеву запіканку?
В період закінчення зими і ранньої весни у багатьох виникає проблема нестачі вітамінів, що обов'язково слід враховувати вибираючи страви для щоденного меню - перевагу варто віддавати саме страв з овочів (наприклад, приготовленої за пропонованим рецептом смачною овочевий запіканці), які як раз і є одним з основних джерел вітамінів та інших необхідних нашому організму речовин.
Необхідні інгредієнти: чотири моркви, два середніх цукіні, два невеликих жовтих кабачка, одна велика цибулина, один зубчик часнику, дві столові ложки вершкового масла, шість яєць, приблизно 60-70 мл кефіру, близько 30 грамів пшеничного борошна, половина чайної ложки розпушувача, а також чайної ложки солі (краще морської), чорний мелений перець, невеликий пучок свіжого базиліка.

Моркву, кабачки і цукіні необхідно натерти на крупній тертці. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажувати на вершковому маслі разом з подрібненим часником до легкої золотавості, після чого додати до них інші овочі, сіль і перець за смаком і тушкувати до м'якості.
Борошно змішайте з розпушувачем і додати трохи солі. Яйця збити і змішати з кефіром, а потім з'єднати з борошном і підготовленими овочами, додати дрібно нарубану зелень базиліка і добре перемішати.
Далі слід викласти отриману масу в застелену пергаментом жароміцну форму і готувати в розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин.
Подавати запіканку можна гарячої або вже остигнула.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: Перець, два
Морозиво в безе
20 рецептів смачних салатів
Як готувати сирну паску?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: