Як швидко приготувати курячі рулети з чорносливом?
Якщо ви любите чорнослив і куряче м'ясо, зверніть увагу на цей рецепт. Курячі рулети з чорносливом - прекрасна закуска, яку можна приготувати всього за 20 хвилин. Отже, вам знадобляться курячі охолоджені грудки, в'ялений або злегка підкопчений чорнослив, спеції (сіль і перець чорний, плюс будь-які приправи до курки). Фольга та лист.
Як готувати будемо: куряче м'ясо миємо й насухо просушуємо, нарізаємо так, щоб вийшло одне широке плоске куряче полотно м'яса. Можна злегка відбити філе. Чорнослив миємо, нарізаємо крупно і всі видаляємо кісточки. Солимо і перчимо м'ясо, кладемо чорнослив і загортаємо рулет. Триматися м'ясо саме не буде, тому для того, щоб рулет під час запікання тримав форму, обв'язуємо його нитками або ж замотуємо в фольгу.
Курячі рулети, загорнуті у фольгу, укладаємо в ємність або на деко і запікаємо двадцять хвилин при температурі двісті градусів. Запечені рулети відразу не розгортаємо, залишаємо у фользі для остигання. Потім розгортаємо і нарізаємо на шматочки. Приємного апетиту!