Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти яйця з куркою і овочами в горщиках?
Якщо потрібно приготувати ситний і корисний сніданок, скористайтеся цим рецептом. У нього можна прилаштувати залишки вареної курки або підсмажити куряче філе. Овочі підбирайте за смаком або зробіть так, як пропонується в рецепті. Що знадобиться для приготування Одне куряче філе Невеликий кабачок Один стебло селери Два помідора Часточка часнику Чотири яйця Сіль і мелений перець за смаком Приготування Куряче філе ріжемо дрібними шматочками, кабачок і селеру теж ріжемо дрібно. Якщо у селери трапляються грубі прожилки, їх потрібно зрізати. ставимо Сковороду на сильний вогонь, і розігріваємо вливаємо столову ложку рослинної олії. Викладаємо куряче м'ясо, обсмажуємо при постійному помішуванні, поки м'ясо не придбає злегка золотавий колір (2-3 хвилини). Перекладаємо в горщик для запікання. У тому ж маслі обсмажуємо кабачок і селеру, смажимо до м'якості овочів. Додаємо овочі в горщик до курки. Зверху кладемо скибочки помідор, дрібно нарізаний часник. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Вливаємо в кожен горщик по 1-2 яйця, трохи присаливаем. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо поки яйця не «схопиться» (близько півгодини). Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |