Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти яйця з куркою і овочами в горщиках?
Якщо потрібно приготувати ситний і корисний сніданок, скористайтеся цим рецептом. У нього можна прилаштувати залишки вареної курки або підсмажити куряче філе. Овочі підбирайте за смаком або зробіть так, як пропонується в рецепті.
Що знадобиться для приготування
Одне куряче філе
Невеликий кабачок
Один стебло селери
Два помідора
Часточка часнику
Чотири яйця
Сіль і мелений перець за смаком

Приготування

Куряче філе ріжемо дрібними шматочками, кабачок і селеру теж ріжемо дрібно. Якщо у селери трапляються грубі прожилки, їх потрібно зрізати.
ставимо Сковороду на сильний вогонь, і розігріваємо вливаємо столову ложку рослинної олії. Викладаємо куряче м'ясо, обсмажуємо при постійному помішуванні, поки м'ясо не придбає злегка золотавий колір (2-3 хвилини).
Перекладаємо в горщик для запікання. У тому ж маслі обсмажуємо кабачок і селеру, смажимо до м'якості овочів.
Додаємо овочі в горщик до курки. Зверху кладемо скибочки помідор, дрібно нарізаний часник. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Вливаємо в кожен горщик по 1-2 яйця, трохи присаливаем. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо поки яйця не «схопиться» (близько півгодини). Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: куряче, горщик
Лазанья: 10 кращих рецептів
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
Як приготувати суп з фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: