>Готувати курятину можна в будь-якому вигляді. Але якщо вам набридло звичайне смажене м'ясо, спробуйте урізноманітнити свій раціон досить відомим, але не менш актуальним і сьогодні стравою під назвою курячі нагетси. Примітно, що нагетси готують у багатьох закладах швидкого харчування. Вся справа в тому, що цю страву можна їсти навіть руками, воно готується швидко, виглядає дуже апетитно.
Інгредієнти для 4 порцій нагетсів: 2 великих курячих грудки або 4 філе, 2 яйця, півсклянки молока, склянка панірувальних сухарів, 2 столові ложки борошна, приправи і сіль за вашим смаком.
Рецепт приготування: Якщо філе йде з кісточкою, акуратно зрізаємо з неї м'ясо і нарізаємо невеликими порційними шматочками. Кожен з цих шматочків солимо, додаємо перець і обвалюємо в борошні. Потім маку курку в яйця, попередньо збиті з молоком, обвалюємо в сухарях.
Після виконання такої нескладної процедури залишається тільки одне: правильно обсмажити м'ясо. Як правило, це робиться у фритюрі і невеликими порціями. Щоб нагетси не вийшли занадто жирними, після обсмажування їх кладуть на паперові рушники, які вбирають в себе все зайве.