Главная » Статьи » Рецепти

Пиріг з апельсином
У мене є один чудовий і дуже простий рецепт пирога з апельсином. Потрібен один стакан борошна, сто грам масла, пів чайної ложки соди харчової, невелика щіпка солі, пів склянки цукру, одне куряче яйце, це все нам знадобиться для нижнього коржа. Для заливки знадобляться: три курячих яйця, три столові ложки цукру, п'ять столових ложки борошна і один апельсин.
Спочатку треба приготувати пісочне тісто, подрібнюємо на комбайні масло, борошно, яйце, додаємо соду і цукор. Виходить крихта, з неї формуємо корж в формочці для пирога. Корж робимо з невисокими бортиками. Ставимо форму в духовку, випікаємо п'ятнадцять хвилин, темп. плюс сто вісімдесят.

Робимо заливку: з одного наявного апельсина тиснемо сік, знімаємо стружку (цедру). Цедру і сік змішуємо з яйцями, борошном, цукром, виходить ароматна апельсинова суміш. Виливаємо її на корж (бортики потрібні для того, щоб заливка на розтікалася), ставимо форму знову в духовку на пів години, температура випікання та ж. Апельсиновий пиріг можна їсти теплим і навіть гарячим, дуже смачно!
Категория: Рецепти |
| Теги: Один, пів
Як приготувати рибний торт з крекерами?
Ароматне масло з травами і паприкою
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: