Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грецький салат весняний?
![]() Необхідні продукти Дві відварених курячих грудки Одна цибулина (бажано фіолетова) Десяток редисок Одне велике зелене яблуко Половина баночки маслин Баночка консервованих ананасів (кружечками) Пучок свіжого кропу Сіль і чорний мелений перець за смаком Майонез Листя зеленого салату Приготування Куряче м'ясо відварюємо до готовності, даємо охолонути і ріжемо невеликими шматочками. Редиску миємо, відрізаємо носики і хвостики, ріжемо кружечками і потім кожен кружечок на четвертинки (якщо редиска дрібна, то ріжемо половинками). Цибулю ріжемо півкільцями, маслини-кружечками. Дрібно ріжемо кріп або іншу зелень. З яблука зрізаємо шкірку, м'якоть ріжемо невеликими кубиками або брусочками. Всі продукти змішуємо в глибокому салатнику, солимо і перчимо, додаємо трохи майонезу (тільки щоб скріпити продути). Збираємо салат. На дно відповідного склянки кладемо кружечок ананаса, потім салат і злегка утрамбовуємо. Потім знову кружечок ананаса і притискаємо. Перед тим як подати салат на стіл, тримаємо його в холодильнику (досить півгодини) і потім перевертаємо на листя зеленого салату. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |