Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грецький салат весняний?
Один з оригінальних способів приготування і подачі весняного вітамінного салату. У ньому є і овочі, і куряче м'ясо, і ананаси - продукти підібрані так, щоб салат вийшов і легким, і ситним одночасно.
Необхідні продукти

Дві відварених курячих грудки
Одна цибулина (бажано фіолетова)
Десяток редисок
Одне велике зелене яблуко
Половина баночки маслин
Баночка консервованих ананасів (кружечками)
Пучок свіжого кропу
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Майонез
Листя зеленого салату

Приготування

Куряче м'ясо відварюємо до готовності, даємо охолонути і ріжемо невеликими шматочками. Редиску миємо, відрізаємо носики і хвостики, ріжемо кружечками і потім кожен кружечок на четвертинки (якщо редиска дрібна, то ріжемо половинками). Цибулю ріжемо півкільцями, маслини-кружечками. Дрібно ріжемо кріп або іншу зелень.
З яблука зрізаємо шкірку, м'якоть ріжемо невеликими кубиками або брусочками. Всі продукти змішуємо в глибокому салатнику, солимо і перчимо, додаємо трохи майонезу (тільки щоб скріпити продути).
Збираємо салат. На дно відповідного склянки кладемо кружечок ананаса, потім салат і злегка утрамбовуємо. Потім знову кружечок ананаса і притискаємо. Перед тим як подати салат на стіл, тримаємо його в холодильнику (досить півгодини) і потім перевертаємо на листя зеленого салату.
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, салат
Як приготувати сирний десерт із фруктами?
Як можна приготувати недорогий обід
Як приготувати смачний шашлик в будинку ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: