Дивовижне блюдо, особливо поєднання солодкуватою гарбуза і поживною, ніжною курки. Якщо правильно запекти, можна подавати навіть до святкового столу!
Інгредієнти:
•Філе курячої грудки
•Часник (2 зубчики)
•Гарбуз
•Помідори (2 шт.)
•Сир
•Базилік
•Яйця (на не велику порцію 2 яйця)
•Сіль і перець не обов'язково, але можна додати за смаком.
Приготування:
1. Ріжемо кубиками помідори, гарбуз і курячу грудку. 2 яйця розбиваємо в миску і перемішуємо. Трьом сир і ріжемо скибочками часник. Все має виглядати приблизно так, як це показано на фотографії.
2. Нижній шар форми укладаємо гарбузом і помідорами. Зверху кладемо шматочки курячого філе. Трішки ущільнюємо.
3. Заливаємо все яйцями.
4. Кладемо в них скибочки часнику і посипаємо все зеленню. Якщо ви не любите базилік, використовуйте будь-яку іншу приправу.
5. Зверху ще одним шаром кладемо гарбуз і помідори, можна додати курку. Зверху посипаємо сиром.
6. Відправляємо все в духовку на 40-50 хвилин. Температура повинна бути близько 210 градусів.
Приємного апетиту!
|