Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гуляш з риби в сметанно-томатному соусі?
Зазвичай готують гуляш з м'яса або птиці, але чому б для його приготування не використовувати і рибу? Вийде незвичайне і корисне блюдо, до того ж дуже легке для шлунка.
Що знадобиться для приготування

700 гр філе будь-якої риби
Три цибулини
Дві столові ложки сметани
Столова ложка томатної пасти (можна покласти більше, за смаком)
Чайна ложка готової гірчиці
100 мл рослинного масла
Червоний мелений перець і сіль за смаком
Пучок свіжої зелені

Приготування

Розділите рибу на порційні шматки. Цибуля наріжте півкільцями. Розігрійте в сковороді олію, викладіть рибу і цибулю і обсмажуйте на невеликому вогні до рум'яного кольору. Слідкуйте за тим, щоб цибуля і риба не пригоріли! В кінці додайте томатну пасту - її теж потрібно злегка обсмажити.
Вміст сковорідки посоліть і поперчіть, влийте трохи води, додайте гірчицю і тушкуйте на слабкому вогні, поки риба не стане м'якою. Потім додайте сметану, прогрійте, перемішайте і зніміть з вогню. Посипте рибу подрібненою зеленню і подавайте з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, риба
Як приготувати смачний шашлик в будинку ?
Смачні страви з курки
Як приготувати сирний десерт із фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: