Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гуляш з риби в сметанно-томатному соусі?
![]() Що знадобиться для приготування 700 гр філе будь-якої риби Три цибулини Дві столові ложки сметани Столова ложка томатної пасти (можна покласти більше, за смаком) Чайна ложка готової гірчиці 100 мл рослинного масла Червоний мелений перець і сіль за смаком Пучок свіжої зелені Приготування Розділите рибу на порційні шматки. Цибуля наріжте півкільцями. Розігрійте в сковороді олію, викладіть рибу і цибулю і обсмажуйте на невеликому вогні до рум'яного кольору. Слідкуйте за тим, щоб цибуля і риба не пригоріли! В кінці додайте томатну пасту - її теж потрібно злегка обсмажити. Вміст сковорідки посоліть і поперчіть, влийте трохи води, додайте гірчицю і тушкуйте на слабкому вогні, поки риба не стане м'якою. Потім додайте сметану, прогрійте, перемішайте і зніміть з вогню. Посипте рибу подрібненою зеленню і подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |