Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо по-французьки
>Для приготування м'яса по-французьки Вам будуть потрібні: свинина - 500 гр, цибуля ріпчаста - 3-4 шт, сир твердий - 250 г, майонез - 300 г, мелений перець мелений, сіль, зелень.
М'ясо промийте холодною водою, розрізати його впоперек волокон на скибочки товщиною близько 1 см.
Кожен шматок м'яса добре відбийте з обох сторін. Потім додайте сіль і перець за смаком.
Очистіть ріпчасту цибулю. Наріжте його кільцями.
Натріть сир на крупній терке.Противень змастіть маслом. Викладіть на нього підготовлене м'ясо.
На шматочки м'яса покладіть кільця цибулі. Потім полийте їх майонезом. Зверху посипте тертим сиром. Поставте запікатися в духовку на 30 хвилин при температурі близько 180 градусів.
Подавати м'ясо по-французьки гарячим, посипавши зверху зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, м'яса
"Золотий" біфштекс
Як готується м'ятне морозиво з шоколадом?
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: