Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати квасоля з м'ясом?
Блюдо ліванської кухні. Це дуже густий суп, рецепт простий і простий у приготуванні. Можна готувати суп з червоної або білої квасолі, м'ясо брати баранину або яловичину на кістці або філе. Вибирайте за власним смаком.
Необхідні продукти

М'ясо (на кісточці або філе)
Півтори склянки сухої квасолі
Дві цибулини
4-6 часточок часнику
Столова ложка (з гіркою) томатної пасти
Сіль і приправи, спеції за смаком

Приготування

Квасолю промити кілька разів в холодній проточній воді і замочіть на ніч. Потім ще раз промийте. М'ясо наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю з товстим дном і залийте холодною водою приблизно на 10 см вище рівня м'яса. Доведіть до кипіння, зніміть піну. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
В м'ясний бульйон покладіть квасоля і обсмажену цибулю. Води не повинно бути багато, суп виходить дуже густою. Готуйте його на самому повільному вогні до готовності. В кінці приготування трохи поссолите і поперчіть за смаком. Коли квасоля і м'ясо стане м'яким, додайте томат-пасту, приправи, подрібнений часник. Варіть ще 15 хвилин, за п'ять хвилин до готовності покладіть дрібно нарізану кинзу.
Окремо зваріть рис.
На одну половину тарілки покладіть рис, на другу - квасоля з м'ясом. Подавайте блюдо відразу ж після приготування, гарячими.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: квасоля, покладіть
Як приготувати чаудер з лосося з вершками?
Як приготувати млинці
Пиріг з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: