Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати квасоля з м'ясом?
![]() Необхідні продукти М'ясо (на кісточці або філе) Півтори склянки сухої квасолі Дві цибулини 4-6 часточок часнику Столова ложка (з гіркою) томатної пасти Сіль і приправи, спеції за смаком Приготування Квасолю промити кілька разів в холодній проточній воді і замочіть на ніч. Потім ще раз промийте. М'ясо наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю з товстим дном і залийте холодною водою приблизно на 10 см вище рівня м'яса. Доведіть до кипіння, зніміть піну. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. В м'ясний бульйон покладіть квасоля і обсмажену цибулю. Води не повинно бути багато, суп виходить дуже густою. Готуйте його на самому повільному вогні до готовності. В кінці приготування трохи поссолите і поперчіть за смаком. Коли квасоля і м'ясо стане м'яким, додайте томат-пасту, приправи, подрібнений часник. Варіть ще 15 хвилин, за п'ять хвилин до готовності покладіть дрібно нарізану кинзу. Окремо зваріть рис. На одну половину тарілки покладіть рис, на другу - квасоля з м'ясом. Подавайте блюдо відразу ж після приготування, гарячими. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |