Главная » Статьи » Рецепти

Суп-пюре з кабачків
запропонований у цій статті рецепт легкого літнього овочевого супчика примітний в першу чергу тим, що для його приготування вам буде потрібно мінімум продуктів - склад його напрочуд простий, так і весь процес приготування не займе не більш півгодини часу, ну а в результаті вийде смачний і корисний суп-пюре з кабачків з ніжною консистенцією!
Для приготування такого легкого супчика з кабачків вам знадобляться інгредієнти за наступним списком: один кілограм молоденьких кабачків, одна велика головка ріпчастої цибулі, приблизно чверть пачки вершкового масла, 500 мілілітрів готового курячого бульйону, а також одна чайна ложка порошку каррі, перець і сіль за смаком, вершки або сметана для подачі і свіжа зелень для прикраси готового страви.

Для початку необхідно підготувати продукти: цибуля почистити від луски і дрібно нарізати, а молоді кабачки вимити, очистити від шкірки і порізати на невеликі кубики.
В невеликій каструльці розтопити вершкове масло і обсмажувати на ньому подрібнену цибулю до прозорості, після чого туди ж покласти кабачки, перемішати все і посипати каррі.
Далі потрібно влити в каструльку курячий бульйон, довести суп до кипени, накрити каструлю кришкою і варити суп на середньому вогні протягом 20 хвилин. Супчик готовий злегка остудити і пюрировать блендером, а потім перелити назад в каструлю і ще трошки прогріти.
Готовий суп слід подавати зі сметаною або вершками і прикрасити гілочками свіжої зелені.
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачків, Приготування
Як зробити салат з копченою куркою?
Пиріг з цибулею і беконом
Як готувати шашлик з лосося?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: