Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати м'ясо з аґрусом і горіхами
>М'ясо з аґрусом і горіхами має солодкувато-кислий смак. А легкий лимонний аромат добре гармонує з горіховим.Необхідні продукти: 1 кг м'яса (яловичина, телятина, свинина, курятина), 1 ріпчаста цибулина, склянка агрусу, пів склянки волоських горіхів (можна також використовувати пекан або кешью), 3 столові ложки рафінованої соняшникової олії, 2 столові ложки сметани, по 1 столовій ложці подрібненої лимонної цедри і меленої паприки, по 1 чайній ложці червоного і чорного меленого перцю, сіль за смаком.
Процес приготування: м'ясо розрізати на невеликі шматки. Горіхи трохи порубати, але не в повну крихту. Цибулю нашаткувати подрібніше, маленькими кубиками.
У посуді з товстим дном або в казані розігріти масло і обсмажити м'ясо. Додати цибулю і смажити разом 5 хв.
Посолити, насипати паприку, перець і лимонну цедру.
Покласти рубані горіхи і агрус, закрити щільно кришкою, прибрати нагрівання до мінімального і тушкувати до готовності 30-40 хвилин.
Додати сметану, перемішати, тушкувати 5 хвилин.
Подавати з відвареною картоплею.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, тушкувати
Цукрові трубочки
Як приготувати курячі парові котлети під соусом?
Як приготувати шашлик з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: