На дворі весна, ринки повні зелені і свіжих овочів. Саме час готувати смачні овочеві салати, багаті вітамінами і мікроелементами. Для приготування цього салату з редисом і фетою нам знадобляться: природно сиру фети і свіжої редиски грам по двісті п'ятдесят. Помідори свіжі дрібненькі (вони в нарізаному вигляді, найкраще виглядають в салаті), одна луковичка червона і один пучок свіжого салатного листя. Заправку готувати правильно з: ароматне масло з оливок, сіль і перець.
Готуємо салат: миємо редиску і тонкими половинчатими нарізаємо кільцями, сирок потрібно нарізати великими кубиками. Помідори промити і нарізати тонкими часточками, салатні листя промити, висушити, нарізати крупно, цибулю нарізаємо соломкою. Якщо не знайшлося на кухні червоного цибулі, нарізаємо звичайний білий і обдаємо окропом (якщо він гірчить).
Тепер всі складові в одному салатнику з'єднуємо, перемішуємо з заправкою і сіллю. Вид салату з редисом і фетою яскравий, соковитий і апетитний. Приємного!