Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати коржі з цибулею і сиром?
Духмяні смачні коржі готуються на дріжджовому тісті. Начинка для них підійде будь-яка, так що якщо ви не любите цибулю, його можна замінити зеленню, смаженими грибочками, відвареним м'ясом або бринзою.
Що знадобиться для приготування тіста
200 мг молока (можна змішати навпіл з водою)
25 мг. рослинного масла
Столова ложка цукру
Чайна ложка солі
300 грам борошна (може знадобитися трохи більше або менше)
Чайна ложка сухих дріжджів

Для начинки:

Дві середні головки ріпчастої цибулі
100 грам твердого сиру (типу російського)
Рослинна олія для смаження цибулі

Приготування

Дріжджі змішати з борошном, цукром і сіллю. Залити теплим молоком, розмішати щоб вийшло тісто без грудочок. Влити рослинне масло і добре вимісити. Накрити тісто рушником, поставити в тепло для підйому.
Поки тісто піднімається, зробити начинку. Цибулю нарізати тонкими кільцями і обсмажити в олії. Сир натерти на крупній тертці.
Піднялося тісто обім'яти, Розкачати у великий корж, посипати цибулею і сиром. Згорнути її рулетом і розрізати на дві частини. Кожну частину витягнути, згорнути равликом. Равлика катаємо в корж товщиною 1 см, несли вилазить начинка з боків збираємо, і посипаючи зверху. Можна посипати коржі додатково сиром. Випікати при 180 градусах близько 45 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, тісто
Як приготувати пасту з соусом песто?
Як готуються оладки з цвітної капусти?
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: