Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати коржі з цибулею і сиром?
Духмяні смачні коржі готуються на дріжджовому тісті. Начинка для них підійде будь-яка, так що якщо ви не любите цибулю, його можна замінити зеленню, смаженими грибочками, відвареним м'ясом або бринзою. Що знадобиться для приготування тіста 200 мг молока (можна змішати навпіл з водою) 25 мг. рослинного масла Столова ложка цукру Чайна ложка солі 300 грам борошна (може знадобитися трохи більше або менше) Чайна ложка сухих дріжджів Для начинки: Дві середні головки ріпчастої цибулі 100 грам твердого сиру (типу російського) Рослинна олія для смаження цибулі Приготування Дріжджі змішати з борошном, цукром і сіллю. Залити теплим молоком, розмішати щоб вийшло тісто без грудочок. Влити рослинне масло і добре вимісити. Накрити тісто рушником, поставити в тепло для підйому. Поки тісто піднімається, зробити начинку. Цибулю нарізати тонкими кільцями і обсмажити в олії. Сир натерти на крупній тертці. Піднялося тісто обім'яти, Розкачати у великий корж, посипати цибулею і сиром. Згорнути її рулетом і розрізати на дві частини. Кожну частину витягнути, згорнути равликом. Равлика катаємо в корж товщиною 1 см, несли вилазить начинка з боків збираємо, і посипаючи зверху. Можна посипати коржі додатково сиром. Випікати при 180 градусах близько 45 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |