Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати крабове м'ясо в тісті?
Ця випічка є одночасно дуже простий і в той же час вельми оригінальною і цікавою - дійсно закуска у вигляді невеликих "пиріжків" з листкового тіста з начинкою з крабового м'яса може стати щонайменше незвичайним блюдом, яке дуже сподобається як любителям морепродуктів, так і всім іншим...
А для того, щоб приготувати таку незвичайну закуску-випічку вам будуть необхідні наступні складові: 250 г листкового бездріжджового тіста (купленого в магазині або приготованого заздалегідь будинку), 200 грамів крабового м'яса, трохи рослинного масла (для того, щоб змастити деко), сіль і чорний мелений перець (ну або які-небудь інші спеції) за смаком.

Заморожене крабове м'ясо необхідно попередньо злегка (але не повністю) розморозити, порізати на невеликі шматочки, а після посипати сіллю, перцем та іншими спеціями за вашим вибором.
Листкове бездріжджове тісто, при необхідності розморозити, а потім розкачати у вигляді тонкого шару (його товщина повинна бути приблизно 5-6 сантиметрів), а потім розрізати гострим ножем на тонкі смужки.
Скибочки крабового м'яса викласти на тісто і загортати в нього, після чого викласти підготовлені таким чином "пиріжки" на злегка змащене олією деко і відправити в дуже розігріту духову піч хвилин на 15-20 (піч до легкої рум'яного кольору).
Подають таку закуску вже остигнула з будь-яким підходящим соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: крабового, м'яса
15 кращих рецептів плову
Як готуються манно-вівсяні млинці?
Як приготувати рибний торт з крекерами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: