Я готую олів'є тільки з курячим м'ясом, з домашнім майонезом та маринованими огірочками, плюс до цих продуктів додаю картоплю, яйця і цибулю. Моя свекруха приміром завжди в салат олів'є додає нарізану відварену моркву. Колір морква надає, але смак вареної моркви мені і моїм домашнім не подобається. Мені здається, що смачніше олів'є з вареним зеленим горошком, а консервований надає важкий присмак.
Мій варіант приготування салату олів'є: п'ять яєць, чотири картоплини, майонез, куряча відварна грудка, чотири солоних огірочка, цибуля ріпчаста або пучок зеленого цибулі, дві жмені замороженого вареного горошку. Овочі відварюю, нарізаю дуже дрібно, солю, додаю майонез.
Дівчата, а як ви готувати зазвичай салат олів'є? Може у вас є який-небудь секретний інгредієнт, при додаванні якого салат стає ще смачніше? Поділіться своїми секретами, яке м'ясо покласти в салат? Свіжі або мариновані огірочки? Як заправку робите?
|