Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти хліб з пармезаном і італійськими травами?
>Рецепт хліба на італійський манер з начинкою з сиру Пармезан і просто приголомшливим ароматом італійських трав. Хліб виходить просто дивно смачним - м'яким, рум'яним і з чудовим запахом!

Список складових: приблизно половина кілограма борошна, 250 мл теплої води, 7 грамів сухих дріжджів, одна їдальня ложка цукрового піску і одна чайна ложечка солі, 30 мл рослинного масла (краще оливкового), 100 грамів сиру Пармезан, близько двох столових ложок готової суміші італійських трав, одне куряче яйце для змащування і столова ложка кунжутного насіння для посипання.

Всипати у воду кімнатної температуру (або трохи тепліше) дріжджі, цукор і сіль, просіяти і всипати склянку борошна і розмішати, після чого накрити миску з тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин.
Далі додати в тісто олію і додати борошно (також просіяне) і замісити тісто, воно повинно вийде м'яким, гладким і трохи липким і залишити ще хвилин на 40. Після тісто обім'яти і залишити підходити ще на годину.
Пармезан слід крупно натерти. Тісто розкачати досить тонким пластом і рівним шаром посипати тертим сиром, а також посипати італійськими травами. Потім тісто розрізати на кілька невеликих прямокутників і кожен згорнути рулетом.
Змастити жаростійку круглу форму маслом і щільно викласти туди всі рулетики, щедро змастивши отриману конструкцію збитим яйцем і посипати кунжутом. Дати майбутньому хліба ще трохи постояти і тим часом розігріти духову піч до 200-250 градусів. Випікати хліб близько 40 хвилин, перевіряючи готовність сірником, після чого вийняти з форми і дати охолонути.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, залишити
Овочі в винному соусі по-монастирськи
Як приготувати торт Панчо?
Осетрина, запечена шматком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: