Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грудинку в часнику?
Дуже смачно і швидко виходить закуска з свинячої грудинки або як її ще називають почеревкой або почеревиною. Твердження про те, що вживати свинину у їжу не корисно злегка перебільшена. Оскільки саме в організмі свинячий жир починає плавитися при 36 градусах, тоді як баранячий - при 52 градусах, а яловичий - при 48 градусах. А це означає, що підшлункової і печінки доведеться неабияк напружитися і попрацювати щоб переробити їх. А також не варто і забувати, що саме свинина є джерелом заліза. І вже краще з'їсти шматочок натуральної грудинки, ніж приймати в їжу сумнівного роду ковбаси. Інгредієнти: Грудинка - один кілограм; Часник - одна головка; Перець запашний - сім чи десять горошин; Лист лавровий - три або чотири штуки; чорний Перець і сіль. Процес приготування: Готується страва дуже просто. Треба спочатку грудинку промити, обсушити і покласти в широку посудину, залити водою і поставити на вогонь. Покласти всі спеції, крім часнику, а також додати трохи солі. Вода повинна лише злегка прикривати грудинку. Варити близько години. Окремо приготувати намазки. Для цього часник стовкти з сіллю і додати до нього столову ложку рослинного масла і половину столової ложки оцту. Потім ще гарячу почеревку обмазати намазкой, загорнути в пергаментний папір і прибрати в морозилку. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |