Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирні маффіни з нектаринами?
Щільнуваті і солодкі нектарини ідеально підходять для випічки. На відміну від персиків вони не виділяють багато соку і з них не обов'язково знімати шкірку, а за солодощі вони теж персикам не поступаються. Єдине - немає характерного для персиків аромату, але якщо додати в тісто ванільний цукор або корицю, мускатний горіх, то цей недолік легко виправити.
Що знадобиться для приготування

180 грам сиру
Півтори склянки борошна
Половина склянки молока
Два яйця
Неповний склянку цукру
Півтори чайних ложки розпушувача
Цедра половинки лимона
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру
80 грам вершкового масла
Два нектарина

Приготування

Сир для мафінів потрібно брати з кремоподібної консистенції, якщо у вас сир більш щільний, то його добре розітріть виделкою до однорідної маси.
м'яке вершкове масло Збийте з цукром, додайте по одному яйцю. Після кожного добре збивайте масляну суміш. Додайте сир, лимонну цедру, розмішайте і влийте молоко кімнатної температури.
Борошно просіяти, змішайте з розпушувачем і ванільним цукром, додайте в сирну суміш.
Один нектарин наріжте невеликими шматочками, додайте в тісто і перемішайте. Другий нектарин наріжте тонкими скибочками.
Тісто розкладіть по формах, заповнюйте приблизно на дві третини. Поверх тіста в кожну формочку покладіть скибочку нектарина. Поставте мафіни в розігріту духовку, випікайте при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин, поки верх мафінів злегка не підрум'яниться.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, персиків
Як приготувати картопляні котлети з соусом?
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
15 кращих рецептів плову
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: