Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні маффіни з нектаринами?
Щільнуваті і солодкі нектарини ідеально підходять для випічки. На відміну від персиків вони не виділяють багато соку і з них не обов'язково знімати шкірку, а за солодощі вони теж персикам не поступаються. Єдине - немає характерного для персиків аромату, але якщо додати в тісто ванільний цукор або корицю, мускатний горіх, то цей недолік легко виправити. Що знадобиться для приготування 180 грам сиру Півтори склянки борошна Половина склянки молока Два яйця Неповний склянку цукру Півтори чайних ложки розпушувача Цедра половинки лимона Щіпка солі Пакетик ванільного цукру 80 грам вершкового масла Два нектарина Приготування Сир для мафінів потрібно брати з кремоподібної консистенції, якщо у вас сир більш щільний, то його добре розітріть виделкою до однорідної маси. м'яке вершкове масло Збийте з цукром, додайте по одному яйцю. Після кожного добре збивайте масляну суміш. Додайте сир, лимонну цедру, розмішайте і влийте молоко кімнатної температури. Борошно просіяти, змішайте з розпушувачем і ванільним цукром, додайте в сирну суміш. Один нектарин наріжте невеликими шматочками, додайте в тісто і перемішайте. Другий нектарин наріжте тонкими скибочками. Тісто розкладіть по формах, заповнюйте приблизно на дві третини. Поверх тіста в кожну формочку покладіть скибочку нектарина. Поставте мафіни в розігріту духовку, випікайте при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин, поки верх мафінів злегка не підрум'яниться. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |