>Чому цей пиріг називається логарингским, вже ніхто не пам'ятає. А готується він дуже просто, за складом нагадує піцу, тільки в рази смачніше! Гості не повірять, що це блюдо ви приготували вдома, а не замовили в якомусь дорогому ресторані! Отже, для приготування лотарінгського пирога вам знадобляться наступні інгредієнти: дріжджове листкове тісто, 1-2 склянки вершків або молока, 3 яйця (хоча можна зробити по-хитрому і взяти два яйця і чотири жовтка), 150 грам шинки або копченого сала, 60 грам сиру і щіпка чорного меленого перцю.
Рецепт приготування:
Для початку розморозьте тісто. Розкачайте його гарненько, щоб товщина не перевищувала півсантиметра або трохи більше. Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Туди відправте деко і покладіть папір для випічки. Всередину паперу викладається тісто, формуються бортики. Яйця з вершками збиваються в мисці, додається сіль і трохи перцю за смаком.
завершення наріжте бекон і натріть тонкими стружками сиру. На тісто викладіть бекон, зверху посипте сиром, залити збитою сумішшю вершків з яйцями. Після цього бортики закриваються, а сам деко поставити в духовку. Запікається лотаринзький пиріг до готовності і подається до столу гарячим.