Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибний салат-торт?
Запропонований у цій статті рецепт чудово підійде для будь-якого святкового застілля, адже такий закусочний салат-торт дуже вигідно виділяється серед інших салатиків своїм оригінальним і незвичайно привабливим зовнішнім виглядом, чудовим смаком, а також доступністю і простотою приготування страви.
Список інгредієнтів, які будуть потрібні для того, щоб приготувати цей рибний салат-торт: приблизно 200-250 грамів солоного крекеру, одна банка (240 г) консервованої риби в олії (підійде тунець, сайра, горбуша та ін), чотири курячі яйця, один великий пучок зеленої цибулі, 150 грамів твердого сиру, один зубчик часнику, майонез, сіль за смаком, а крім цього кетчуп, майонез, свіжа зелень і овочі для прикраси готового страви.

Спочатку приготування йде підготовка продуктів: яйця необхідно відварити круто, два жовтки залишити, а решту дрібно натерти; зелена цибуля вимити, дрібно нарізати, посолити і змішати з майонезом; банку з рибою потрібно відкрити, злити олію, рибу розім'яти виделкою і змішати з подрібненою цибулею і майонезом; сир твердий слід натерти на середній тертці і додати в нього пропущений через прес часник, трохи солі і майонез.
Далі салат викладається на велике плоске страви шарами у вигляді своєрідного торта. Спочатку йде шар солоних крекерів, на них викладається суміш з натертих яєць, потім знову крекери, начинка з консервованої риби, далі знову шар крекерів і сирна начинка, ну а верхнім шаром буде ще один шар крекерів змащені майонезом і посипаних залишеними і дрібно натертим жовтками.
Прикрашають такий закусочний торт свіжою зеленню і шматочками овочів (огірками, помідорами, редискою), а також візерунками з майонезу та кетчупу.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: майонез, майонезом
Як спекти печиво "Кали"?
Як смачно запекти курку в духовці?
Запіканка з сиру і моркви
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: