Хочу запропонувати рецепт ароматних хрустких сирних паличок. Готується вони з сиром твердим (його в тертому вигляді в тісто додають) і з ароматною сухий паприкою, зверху присипаються кунжутним семенем.Пропорции і інгредієнти: сир твердий сто грам, грам сімдесят вершкового масла, пів склянки молока, сто п'ятдесят грамів борошна, паприки, солі і розпушувача беремо по половинці чайної ложки. Сіль можна брати морську і присипати палички перед запіканням. Кунжут треба брати світлий (не обсмажений) і обсипати палички треба так само до того, як поставити неподобається в духовку.
Готуємо сирні палички: готуємо тісто з усіх інгредієнтів, він виходить м'яке, еластичне, ставимо тісто в тепле місце на пів години. Після цього треба тісто розкачати, нарізати смужками і скрутити кожну смужку, посипати кунжутом і сіллю. Випікаються сирні палички п'ятнадцять хвилин, виставляємо температуру + 200 градусів. Випічка дуже ароматна, але гарячої є її не варто, дочекайтеся, поки палички охолонуть.))