Салатик дуже смачний, але я б віднесла його все таки до весняних страв, оскільки тут є редис (а у нас на ринку тільки влітку редиску можна купити). Потрібно картопля досить великих розмірів дві штучки, редиски молодого дві штучки, один свіжий огірок, штук шість - сім грибів печериці, петрушка, часник, перець і сіль, олія оливкова.
спочатку відварюємо Картоплю і охолодити, потім знімаємо шкірку і нарізаємо на дольки картоплю, потім ці часточки обсмажуємо в рослинному (або у вершковому) олії. Редис і огірок миємо, нарізаємо кружальцями. Часник чистимо і дрібними шматочками нарізаємо. Часник можна брати молодий, можна старий і кількість його так само можна регулювати на свій розсуд.
Змішуємо огірки, обсмажений картопля, редис і нарізаний часник подрібнений. Тепер залишилися грибочки, їх треба дрібно нарізати і так само теплими додати в салат. Все перемішуємо,додаємо зелень, додаємо масло, перець за смаком. Теплий салат з грибами готовий! Приємно.))