Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадне печиво з корицею?
Ароматне, розсипчасте печиво з шоколадним смаком і приємним запахом пряної кориці. Тісто дуже пластична, зручна в роботі і випікаються печенюшки швидко. Рекомендую всім любителям шоколадної випічки.
Що знадобиться для приготування
100 грам темного шоколаду
50 грам цукрової пудри
100 грам вершкового масла
50 грам крохмалю
Два яєчних білка
Склянку борошна
Столова ложка какао
Половина чайної ложки кориці
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Розтопити вершкове масло і охолодити її до кімнатної температури. Злегка віночком збити білки. Всипати цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішати, влити олію. Шоколад подрібнити в блендері до стану крихти, додати до масла з білками, ретельно перемішати. Борошно просіяти, змішати її з какао, корицею і крохмалем, всипати в рідку суміш і замісити дуже м'яке, ніжне тісто.

Відривати від тесту невеликі шматочки, робити з них кульки і викласти на застелений пекарської папером деко. Повинно вийти близько тридцяти штук. Кожен кульку притиснути виделкою щоб вийшла лепешечка (але не дуже тонка), а потім стиснути пальцями з двох сторін щоб вийшли ромбики. Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, всипати
Як приготувати закуску «Наполеон»?
Як приготувати картопляну запіканку?
Як приготувати м'ясо по-французьки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: