Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадне печиво з корицею?
Ароматне, розсипчасте печиво з шоколадним смаком і приємним запахом пряної кориці. Тісто дуже пластична, зручна в роботі і випікаються печенюшки швидко. Рекомендую всім любителям шоколадної випічки. Що знадобиться для приготування 100 грам темного шоколаду 50 грам цукрової пудри 100 грам вершкового масла 50 грам крохмалю Два яєчних білка Склянку борошна Столова ложка какао Половина чайної ложки кориці Пакетик ванільного цукру Приготування Розтопити вершкове масло і охолодити її до кімнатної температури. Злегка віночком збити білки. Всипати цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішати, влити олію. Шоколад подрібнити в блендері до стану крихти, додати до масла з білками, ретельно перемішати. Борошно просіяти, змішати її з какао, корицею і крохмалем, всипати в рідку суміш і замісити дуже м'яке, ніжне тісто. Відривати від тесту невеликі шматочки, робити з них кульки і викласти на застелений пекарської папером деко. Повинно вийти близько тридцяти штук. Кожен кульку притиснути виделкою щоб вийшла лепешечка (але не дуже тонка), а потім стиснути пальцями з двох сторін щоб вийшли ромбики. Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |