Главная » Статьи » Рецепти |
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Продукти:двісті грам цвітної капусти; двісті грамів моркви; двісті грамів зеленої квасолі; двісті грамів цибулі-порею; двісті грамів брюссельської капусти; сто грамів печериць; сто грамів болгарського перчика; шістдесят грамів дрібної вермішелі; Фрикадельки: триста грамів яловичини (м'якоть); чорний перчик; дві скибочки білого хлібця; мелений мускатний горіх; сіль; гвоздика і яловичі кістки; З яловичих кісточок варимо бульйон, в процесі приготування додаємо гвоздику. Готовий бульйон проціджуємо. Всі овочі миємо, чистимо і дрібно ріжемо. У каструльку наливаємо яловичий бульйон, коли він закипить, кидаємо в нього овочі і варимо чверть години. Не потрібно робити вогонь занадто великим. М'ясо миємо, обсушуємо і подрібнюємо блендером. Хліб розмочуємо, віджимаємо і кладемо у фарш. Приправляємо фарш мускатним горіхом, сіллю і перцем. Робимо з фаршу маленькі фрикадельки. У наш супчик кладемо дрібну вермішель і фрикадельки. Варимо, близько десяти хвилин і овочевий супчик з фрикаделями готовий. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |