Главная » Статьи » Рецепти

Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Продукти:двісті грам цвітної капусти;
двісті грамів моркви;
двісті грамів зеленої квасолі;
двісті грамів цибулі-порею;
двісті грамів брюссельської капусти;
сто грамів печериць;
сто грамів болгарського перчика;
шістдесят грамів дрібної вермішелі;
Фрикадельки:
триста грамів яловичини (м'якоть);
чорний перчик;
дві скибочки білого хлібця;
мелений мускатний горіх;
сіль;
гвоздика і яловичі кістки;

З яловичих кісточок варимо бульйон, в процесі приготування додаємо гвоздику. Готовий бульйон проціджуємо.

Всі овочі миємо, чистимо і дрібно ріжемо. У каструльку наливаємо яловичий бульйон, коли він закипить, кидаємо в нього овочі і варимо чверть години. Не потрібно робити вогонь занадто великим.

М'ясо миємо, обсушуємо і подрібнюємо блендером. Хліб розмочуємо, віджимаємо і кладемо у фарш. Приправляємо фарш мускатним горіхом, сіллю і перцем. Робимо з фаршу маленькі фрикадельки.

У наш супчик кладемо дрібну вермішель і фрикадельки. Варимо, близько десяти хвилин і овочевий супчик з фрикаделями готовий.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: бульйон, двісті
Як зробити смачне морозиво з банана?
Як готується іспанський суп з куркою?
Як приготувати недільні оладки з бананом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: