Такий томатний суп сміливо можна вважати одним з найулюбленіших національних страв американців - вони готують це блюдо дивно часто, так що супчик можна назвати одним з найбільш популярних страв у цій заокеанській країні. Подаватися такий смачний суп з помідорів може як в гарячому, так і в холодному вигляді, ну а готується страва досить просто і швидко. Для приготування шести порцій томатного супу по-американськи вам будуть необхідні такі інгредієнти: 800 г стиглих помідорів, одна головка ріпчастої цибулі, три зубчики часнику, півтори склянки вершків (20-відсоткової жирності), дві столові ложки вершкового масла і одна столова ложка рослинної олії, 200 г води, 200 грамів будь-якого твердого сиру, 10 скибочок білого хліба або батона, гілочка свіжої м'яти і інша зелень за смаком, сіль, чорний перець, чебрець та інші спеції.
З білого хліба або батона приготувати сухарики - порізати кубиками і підсушити в духовці. Томати слід по черзі облити гарячою і холодною водою і потім зняти з них шкірку акуратно, а очищені цибулю і часник подрібнити. У каструлі розігріти разом рослинне і вершкове масло, обсмажити цибулю і часник до легкої прозорості, а після додати помідори, а також всі спеції і готувати на малому вогні 15-20 хвилин. Далі вміст каструлі слід пюрировать за допомогою блендера і додати до одержаної маси вершки і воду (замість простої води можна використовувати овочевий бульйон), ну і продовжувати варити до закипання супу. У ще гарячий суп всипати дрібно натертий сир і подрібнену свіжу зелень, ну а подавати страву треба разом з сухариками.