Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти "Пастуший пиріг"?
Це блюдо, яке відноситься до традиційної англійської кухні та рецепт якого існує вже кілька століть і при цьому він практично не змінювався, являє собою щось середнє між пирогом в нашому звичайному розумінні і запіканкою готується на основі м'ясного фаршу і овощей.Блюдо безумовно виходить дуже смачним, ну а крім цього і дуже поживним.

Щоб спекти "Пастуший пиріг" вам буде необхідно: пів кілограми фаршу з баранини, один кілограм картоплі, дві середні морквини, дві-три головки ріпчастої цибулі, одна банка консервованого зеленого горошку, один пучок свіжого кропу, два курячих яйця, 200 грамів сиру, а також чверть пачки (50 грамів) вершкового масла, рослинна олія, чорний мелений перець і сіль за смаком.

Кілограм картоплі потрібно очистити від шкірки, відварити до готовності, після чого розім'яти картоплю в пюре і змішати з вершковим маслом, сирими яйцями і дрібно натертим сиром, а також посолити і поперчити за смаком.
Ріпчасту цибулю і моркву почистити; моркву натерти на крупній тертці, а цибулю порізати маленькими кубиками. Обсмажувати на невеликій кількості рослинного масла спочатку цибулю, а потім додати моркву і тушкувати все разом протягом декількох хвилин, а потім додати на сковороду м'ясний фарш, а також сіль і перець, перемішати все це і продовжувати гасити ще деякий час. Готову начинку злегка остудити і змішати з консервованим горошком.
У змащену жиром жароміцну форму викласти приблизно половину всієї картопляної маси і розподілити її рівномірно і на неї зверху розкласти м'ясну начинку. Ну а що залишилося картопляне пюре за допомогою кондитерського шприца викласти зверху у вигляді красивих візерунків.
Форму з пирогом відправити в духовку і запікати приблизно 30-40 хвилин при 200 градусах, ну а вже готову випічку слід остудити, вийняти з форми, порізати на порції і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, моркву
Медове печиво
Як готується огретен з вишнями?
Як готувати салат з оселедцем "Відпад"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: