Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочеву запіканку з сиром?
У сезон свіжих овочів такі рецепти будуть дуже актуальні. Запіканка буде смачною і в гарячому, і в холодному вигляді, як самостійне блюдо або як гарнір до м'ясним або курячим котлеткам.
Що знадобиться для приготування
200 грам баклажанів
200 грам кабачків
Дві помідори
Один солодкий болгарський перець
Кілька ядер волоського горіха
50 грам сиру
50 грам бринзи
Рослинна олія
Сіль і перець за смаком

Приготування

Баклажани ріжемо шматочками, пересипаємо крупною сіллю і залишаємо на півгодини. За цей час з них піде гіркоту. Потім промиваємо під проточною холодною водою і злегка віджимаємо. Обсмажуємо баклажани в невеликій кількості рослинного масла. Викладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло - інакше вийде занадто жирне і калорійне блюдо.

Кабачок нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо на сильному вогні до підрум'янення. Так само обсмажуємо перець.
обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, ріжемо часточками. Сир і бринзу тремо на тертці. Бринзу змішати з товченими горіхами і зеленню.

У форму для запікання кладемо шар баклажанів, потім шар помідорів, бринзу з горіхами, кабачок, помідори і перець. Зверху посипаємо сиром. Не забуваємо кожен шар злегка посолити і поперчити.
Ставимо овочі в духовку і запікаємо 20 хвилин на середньому вогні. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, бринзу
Як готується сирний суп з фрикадельками?
Як приготувати хот-доги з фаршем?
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: