Главная » Статьи » Рецепти |
Чим найкраще фарширувати яйця?
>Пропонуємо вашій увазі 20 варіантів начинки для яєць. Можна відійти від традиційних начинок і урізноманітнити меню іншими, більш вишуканими варіантами. 1. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю і змішати його з жовтком. 2. Беремо твердий сир, трьом і змішуємо його з часником, майонезом і жовтком. 3. Жовток з дрібно порізаними маслинами або оливками і майонезом. 4. Червона або чорна ікра. Вже без жовтка. 5. Сир на дрібній тертці, волоські горіхи плюс майонез і часник. Прикрасити половинками волоського горіха. 6. Тунець або сайра з маслинами. 7. Креветки з жовтком. Зверху - по цілій вареної креветці. 8. Жовток, майонез, гірчиця, солоні огірки - на тертці або дрібними шматочками. 9. Печінка тріски, смажену цибулю плюс жовток. 10. Шинка, зелень, жовток. 11. Будь паштет з жовтком. 12. Будь-копчена риба з жовтком. 13. Смажений гриби, сметана і жовток. 14. Солона оселедець, свіже яблуко і мариновану цибулю. 15. Зелений горошок, жовток і майонез. 16. Авокадо з крабовими паличками і майонезом. 17. Гриби, яєчний жовток, спеції, майонез. 18. Жовток, обсмажені цибулю. 19. Жовток, обсмажені на вершковому маслі цибулю, обсмажені гриби краще (наприклад лисички), сметана. 20. Жовток, обсмажені цибулю, лосось в маслі або печінка тріски. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |