Оладки приготовані за пропонованим рецептом виходять просто дивовижно смачними - тоненькі, з ніжною консистенцією вони буквально-таки тануть у роті, а їх можна їсти як в гарячому вигляді, так і вже теплими. Ну а якщо ще й скласти їх купками і просочити свіженької сметанкою, то їх смак вийде дійсно неповторним і сподобається всім, хто їх спробує! Для приготування таких ніжних оладок вам знадобляться продукти за наступним списком: 500 мл кефіру або кислого молока, приблизно 100-150 грамів цукрового піску (в залежності від ваших уподобань), два курячих яйця, зовсім невелика щіпка солі, близько двох склянок пшеничного борошна, ну і рослинне масло для смаження оладок, а також сметана для подачі до столу.
Яйця слід злегка збити віночком з дрібкою солі, а потім змішати з кефіром або кислим молоком. Додати до отриманої суміші цукровий пісок, а потім поступово всипати борошно і розмішати за допомогою віночка до повної однорідності - повинно вийде досить рідке тісто консистенції нежирної сметани. На невеликій кількості розігрітого в сковорідці рослинної олії підсмажити до рум'яного кольору з обох сторін оладки, викладаючи тісто великою ложкою або маленьким ополоником. Готові, ще гарячі оладки потрібно викладати на тарілку стопками, при цьому змащуючи кожен сметаною.