Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закуску з маринованого м'яса?
Проста в готуванні, але дуже смачна і ситна закуска. Влітку її можна прикрасити часточками свіжих помідорів і огірків, редискою, а взимку щедро посипати зеленню або додати трохи моркви.
Що знадобиться для приготування
500 грам вареної яловичини
Дві середні цибулини
100 мл 6% оцту
Столова ложка цукру
Половина чайної ложки солі
Майонез
Перець мелений чорний і спеції за смаком

Приготування

М'ясо можна брати будь - індичку, свинину, телятину, курку або зробити закуску-асорті, змішавши різні сорти м'яса.
Цибулю потрібно порізати тонкими півкільцями і замаринувати на 20-30 хвилин. Відварну яловичину порізати досить дрібно (брусочками).
Змішати м'ясо з цибулею, додати змелений перець. При бажанні можна додати зелень. Заправити майонезом за смаком і прибрати в холод на кілька годин.
Можна пробувати закуску і відразу, але коли настоїться, вона набагато смачніша.
можна Оформити по-різному. Викласти мариноване м'ясо на листя салату, зробити сіточку з майонезу. Або викласти в глибокий салатник, навколо розкласти кружечки овочів, посипати зеленню і зробити орнамент з майонезу.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, зробити
Як готується огретен з вишнями?
Як готується яєчня на листковому тісті?
Домашня ряжанка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: