Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закуску з маринованого м'яса?
Проста в готуванні, але дуже смачна і ситна закуска. Влітку її можна прикрасити часточками свіжих помідорів і огірків, редискою, а взимку щедро посипати зеленню або додати трохи моркви. Що знадобиться для приготування 500 грам вареної яловичини Дві середні цибулини 100 мл 6% оцту Столова ложка цукру Половина чайної ложки солі Майонез Перець мелений чорний і спеції за смаком Приготування М'ясо можна брати будь - індичку, свинину, телятину, курку або зробити закуску-асорті, змішавши різні сорти м'яса. Цибулю потрібно порізати тонкими півкільцями і замаринувати на 20-30 хвилин. Відварну яловичину порізати досить дрібно (брусочками). Змішати м'ясо з цибулею, додати змелений перець. При бажанні можна додати зелень. Заправити майонезом за смаком і прибрати в холод на кілька годин. Можна пробувати закуску і відразу, але коли настоїться, вона набагато смачніша. можна Оформити по-різному. Викласти мариноване м'ясо на листя салату, зробити сіточку з майонезу. Або викласти в глибокий салатник, навколо розкласти кружечки овочів, посипати зеленню і зробити орнамент з майонезу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |