Главная » Статьи » Рецепти

Вівсяне печиво з яблуками
Смачне і корисне ласощі - таке поєднання у випічці не часто зустрічається. І за рахунок заміни частини борошна на вівсянку калорійність не занадто велика, так що можна і злегка захопитися печивом без шкоди для фігури.
Ось що нам знадобиться:
100 грам вершкового масла
200 грам борошна
150 грам вівсяних пластівців
200 грам цукру
Два яйця
Жменю ядер волоського горіха
Два яблука
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Щіпка кориці (за бажанням)

М'яке масло збиваємо з цукром і ванільним цукром до однорідної маси. Потім по одному додаємо яйця, так само збиваємо масляну суміш. Засипаємо вівсяні пластівці. Розмішуємо ложкою і даємо майбутнього тесту трошки постояти щоб пластівці набубнявіли.
Горіхи потрібно підсушити на сковорідці і розтовкти в ступці. Або порізати шматочками - як вам більше подобається. Яблука нарізати маленькими кубиками.
Всипати борошно до вівсяної суміші і вимісити тісто. Коли вся мука втрутиться, додати горіхи і яблука.
Тісто можна викладати на деко ложкою і підрівняти, щоб було акуратніше, або мокрими руками. Мені зручніше робити коржики руками, так швидше виходить.
Випікається печиво 15 - 20 хвилин на середньому вогні.
Замість горіхів можна додати родзинки - теж смачно.
Категория: Рецепти |
| Теги: збиваємо, Яблука
Як спекти персиковий пиріг з вершковим кремом?
Як приготувати закуску «Наполеон»?
Як приготувати млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: