Даний варіант приготування смаженої картопельки має відразу два чудових переваги - в першу чергу таке блюдо виходить напрочуд смачним і оригінальним варіантом всім звичного смаженої картоплі, і страва безумовно сподобається всім без винятку, ну а крім цього пропоновані варіант рецепт є настільки простим і легким, що господиня в той час поки воно готується, цілком може відпочити або зайнятися чим-небудь іншим. Продукти необхідні для приготування смаженої картоплі у відповідності з запропонованим рецептом: один кілограм картоплі, одна середня морква, одна ріпчаста цибулина, один великий помідор, сіль і перець, а також приправа для смаженої картоплі (готова магазинна суміш), оливкова олія, часник, будь-яка свіжа зелень за вашим вибором.
Овочі спочатку слід очистити, а потім нарізати: морквину довгою і тонкою соломкою, цибулю півкільцями, а власне сам картопля якими завгодно скибочками, головне, щоб не занадто тонкими. Свіжий помідор потрібно натерти на тертці і разом з іншими овочами викласти в миску, посипати приправами, додати за бажанням дрібно нарізану часник. Обов'язково додати приблизно одну-півтори столових ложки рослинного масла, перемішати і всю цю суміш викласти в рукав для запікання. Далі рукав разом з одержимим потрібно покласти в жароміцну форму і надіслати все це в духовку, де і готувати при нагріванні до 180 градусів протягом приблизно півтори години. До готової картопельки додати подрібнену свіжу зелень і можна подавати.