Главная » Статьи » Рецепти

Як готується печиво на йогурті?
Маючи в наявності натуральний йогурт без добавок, тобто не магазинний, можна приготувати дуже смачне розсипчасте печиво.
Знадобляться продукти: йогурту натурального один стакан, вівсяної крупи меленої (типу "Геркулесову") один стакан борошна пів склянки, три чверті склянки цукру, ваніль за бажанням, три столових ложки олії соняшникової без яскраво вираженого аромату і в якості начинки будемо використовувати курагу (моєму її і дрібненько нарізаємо кубиками).

Як готувати печиво на йогурті: як бачите, ні яєць, ні масла вершкового не присутній у складі печива, всі інгредієнти змішуємо і отримуємо шикарне густе тісто з якого можна ліпити кульки. Курага нарізана додається в самому кінці, кульки ліпимо невеликі, розплющуємо їх долонями, формуючи таким чином коржі.

Всі отримані коржі на папір для випічки викладаємо і запікаємо двадцять хвилин печиво на йогурті при температурі +190. Воно виходить розсипчасте, неймовірно смачне, ідеально підходить до чаю.

Приємного!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: Печиво, йогурті
Цитрусові вафлі з шоколадним соусом
Салат "Біла береза" рецепт
Пудинг з яловичої печінки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: