Я особисто дуже люблю випічку, хоча сама піч почала тільки в цьому році (з початку пасок). Хочу запропонувати рецепт булочок, вони з яловичим фаршем та сиром. Дуже смачні і рецепт простий, на виході виходить сім булочок (у мене сім вийшло). Необхідно: молока 100 грам, стільки ж води (теплі і молоко і вода) і три склянки борошна, підлогу ст. ложки сухих дріжджів, підлогу ст. ложки солі і стільки ж цукру. Масла вершкового 40 - 50 гр, фаршу яловичого грам двісті, одна цибулина, 50 грам сиру, сіль і перець (для смаження фаршу)олія рослинна масло топлене (трохи для смаження).
Готуємо тісто (дріжджі, борошно, молоко, вода, масло вершкове, сіль і цукор). Окремо фарш з цибулинкою треба обсмажити (булочки будемо закладати вже готовий фарш). Тісто на годину в теплому місці потримати, гарненько вимісити, зліпити невеликі коржі, фарш в серединку викласти, зробити кульку (форма булочки) і викласти готові булочки на папір на деко. Жовтком треба верхівочки змастити, але відразу булки не запікати, вони повинні хвилин 10 - 15 постояти в теплі. Потім ставимо їх у духовку, випікаємо 15 хвилин, температура плюс двісті двадцять. Приємного!
|