Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1781-1790
Сторінки: « 1 2 ... 177 178 179 180 181 ... 361 362 »

Блюдо, яке запропоновано в даному рецепті виходить дивно легким у приготуванні, але разом з цим дуже ситним та смачним, воно чудово підійде в якості поживного солодкого сніданку. Основними його компонентами є прості і дуже навіть доступні продукти - гречана крупа і сир.

Список продуктів, які знадобляться вам для...

Грецький пиріг немов напоєне ароматом Середземномор'я. Хрустка шинка і приємний присмак бринзи з тонкою ноткою м'яти, кропу. Смачно їсти пиріг ще теплим, запиваючи сонячним білим вином.Продукти: 4 маленьких молодих кабачка або 2 зелених цукіні, 2 цибулі-порею, 2 ст. ложки оливкової олії, 5 ст. ложки пшеничного борошна, 300 г бринзи,...

Рецепт такого яблучного супу належить до естонської кухні, десерт виходить дуже легким і чудово смачним, до того ж, це блюдо, якщо не додавати в нього для прикраси сир і збиті вершки, виходить пісним і його можна їсти тим, хто дотримується посту.

Для того, щоб приготувати чотири порції яблучного...

Для приготування цієї незвичайної закуски потрібні не свіжі, а саме консервовані абрикоси. Можна замінити їх персиками невеликих розмірів, також консервованими.
Дуже смачна закуска, годиться до вину білому, до шампанського і до горілочки. Готувати її потрібно безпосередньо перед подачею, інакше після довгого простою в холодильнику абрикоси трохи підсохнуть і...

Салат "Єлисейські поля" відрізняється різноманіттям варіантів за змістом вхідних інгредієнтів. Але найбільш популярне його "легке" виконання. Адже справжня парижанка витончена й ніжна. Нічого зайвого! Дієтичне куряче м'ясо, багато зелені і пікантна заправка.Необходимые продукти: 2 курячих грудки, 3 свіжих огірка, половина склянки консервованого горошку, по пучку зеленої цибулі, петрушки і...

З корисних і цілющих черешків ревеню легко і просто можна приготувати кисіль, який можна буде пити як гарячим, так і холодним - особливо гарний холодний кислуватий кисіль з ревеню в літню пору, коли жарко.

Продукти потрібні для приготування такого киселю на чотири порції: близько половини кілограма стебел ревеню,...

Салат з червонокачанної капусти дуже популярний в турецькій кухні. Він йде і як салат, і як гарнір до м'яса, а ще його можо включати в меню розвантажувальних днів.
Що знадобиться для приготування

Червонокачанна капуста
Морквина
Петрушка або кінза, кріп
Лимон
Оливкова або рослинне масло
Сіль за...

У ароматні булочки крім цибулі і оливок (або маслин) можна додати будь-яку зелень, яку любите - кріп, розмарин, чебрець, петрушку і так далі. Взимку свіжу зелень можна замінити прованськими травами.
Що знадобиться для приготування

Три склянки борошна (може трохи більше)
Дві штуки цибулі-порею (знадобиться тільки біла частина)або...

Якщо в холодильнику є листкове тісто, трохи шинки або ковбаси, шматочок сиру, то проблема швидкого і смачного сніданку, вечері або полудня вирішується дуже швидко і просто. Цих продуктів досить для того, щоб приготувати круасани. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування

Упаковка листкового тіста
Шинка або ковбаса...

Такі булочки, виготовлені з листкового тіста виходять дивно повітряними з просто чудовим смаком, а їх приготування займає не так вже й багато часу!

Список продуктів (повинно вийти близько 9-10 булочок): для тіста - 200 мілілітрів молока (теплого), одна чайна ложка сухих дріжджів, одне яйце, дві столові ложки цукру,...

1-10 11-20 ... 1761-1770 1771-1780 1781-1790 1791-1800 1801-1810 ... 3601-3610 3611-3620