Дуже люблю креветки, благо зараз в супермаркетах вони вільно продаються і при цьому можна купити креветки будь-якого розміру: і великі й дрібні. Для того салату, рецепт якого я зараз викладу, знадобляться самі дрібні (вони, до речі, не дорогі) креветки. Отже, необхідні продукти: креветки в замороженому вигляді (двісті грам), невеликий пучок салату "Айсберг", свіжий редис (штук 7 - 8), сіль і один пучок зеленого цибулі. Для омлету знадобляться яйця свіжі курячі (2 штуки), трохи тертого сиру, ложка свіжих вершків і ложка борошна, олія для смаження. Заправляти салат ми будемо змішаними: майонез + сметана + перець мелений. Сметану і майонез кладемо за власним смаком.
Готуємо салат: смажимо тонкий омлет, підсмажувати його треба гарненько, потім цей омлет треба нарізати на смужки. Редиску миємо й нарізаємо на дольки, салат моєму і рвемо руками, цибулю миємо й нарізаємо, всі інгредієнти змішуємо. Поливаємо заправкою салат, зверху викладаємо відварені креветки. Все просто і смачно.))