Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закуску з тунця і абрикос?
Для приготування цієї незвичайної закуски потрібні не свіжі, а саме консервовані абрикоси. Можна замінити їх персиками невеликих розмірів, також консервованими.
Дуже смачна закуска, годиться до вину білому, до шампанського і до горілочки. Готувати її потрібно безпосередньо перед подачею, інакше після довгого простою в холодильнику абрикоси трохи підсохнуть і втратять апетитний вигляд.

Для приготування потрібні такі інгредієнти: одна баночка тунця консервованого, зелень будь-яка, баночка вершкового сиру, одна банку консервованих абрикос.

Як готувати: тунець треба роздавити вилкою, але все масло з баночки попередньо вилити. Сир вершковий змішуємо з тунцем і на половинки трохи просушених абрикос викладаємо. Тобто половинки абрикос служать, як кошички. Зверху на вершкову масу з тунцем листочок зелені укладаємо або просто посипаємо нарізаною зеленню. Закуска готова. Для посилення екзотичного смаку можна посипати зверху тертим грецькими горішками.

Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: абрикос, потрібні
Салат з помідорів з квасолею
Як готується страва "Золотий дракон"?
Як приготувати курячу пастрому?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: