Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються манно-вівсяні млинці?
Зараз в самому розпалі святкування улюбленого народного православного свята Масляної, а в цей час особливої пошані таке блюдо, як млинці, які готують і їдять цілий тиждень. У даній же статті пропонується досить незвичайний рецепт такий випічки, тобто млинці приготовані без використання борошна - незважаючи на такий цікавий нюанс, млинці виходять дуже смачними.
Ну а для приготування манно-вівсяних млинців вам знадобляться такі продукти: 500 мл кефіру (крім нього можна використовувати кисле молоко,кисляк або навіть натуральний йогурт), один стакан манної крупи, один стакан вівсяних пластівців, дві-три столові ложки цукрового піску, три яйця, по половинці чайної ложечки солі і харчової соди, а також три столові ложки рослинної олії.

Для початку відповідного розміру мисці або каструлі потрібно змішати вівсяні пластівці і манку, після чого залити отриману суху суміш кефіром, перемішати і залишити все це приблизно на півтора-дві години.
Окремо слід збити яйця і через певний час додати їх до вівсяно-манно-кефірної суміші. Туди ж додати цукор, сіль, соду і рослинне масло, а потім ретельно розмішати масу - має вийти не дуже густе тісто.
Ну а з отриманого тесту на злегка змащеній жиром сковороді посмажити рум'яні смачні млинці, які можна подавати з варенням або медом.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: час, млинці
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Як готується салат "Подарунок"?
Фруктовий пиріг на кислому молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: